Over mij

Hallo!

Mijn naam is Georgia (aka Gummy) en ik ben de creatieve geest achter Billy, de geliefde groene dinosaurus. Je zult Billy in de meeste van mijn ontwerpen zien. In recordtempo is hij de mascotte van mijn bedrijfje geworden. Billy is een avontuurlijk mannetje die graag de wereld verkent en geniet van een goede tas koffie. Elke kaart probeer ik te vullen met warmte, plezier, humor en een vleugje magie.

In 2020 ben ik mijn avontuur als grafisch ontwerper begonnen. Ik heb altijd een passie gehad voor kunst in het algemeen, maar werd tegengehouden door de angst niet over de nodige vaardigheden te beschikken. Ik besloot die angst te overwinnen en begon grafische ontwerpcursussen te volgen om mijn vaardigheden aan te scherpen. En de rest is geschiedenis.

Uiteindelijk begon ik Billy's avonturen uit te tekenen waarop ik lovende reacties van mijn vrienden en familie kreeg. Dus besloot ik om mijn klein bedrijfje te starten in bijberoep.

In elke kaart stop ik mijn hart en ziel. Of het nu gaat om een simpele tas koffie, een gezellige avond of een fantastisch magisch avontuur, elk ontwerp vertelt een uniek verhaal om een glimlach op je gezicht te toveren. Dus ga met Billy mee op avontuur en stuur een klein stukje vreugde en geluk naar je vrienden en familie.