De zomer is er

De zomer is officieel begonnen. Als je naar buiten stapt, heb je het gevoel dat je gaat smelten. Persoonlijk ben ik geen fan van de zomer, zeker niet als de temperatuur boven de 25 graden gaat. Je zult mij niet zonnebadend op het strand vinden. Toen ik vandaag naar buiten stapte, voelde ik me net Billy (zie hieronder), worstelend in de hitte.Klagen over het weer, in welk seizoen dan ook, is typisch Belgisch. In de winter hoor je mij klagen over hoe koud het is.😅

Maar als ik de seizoenen zou moeten rangschikken, zou het er als volgt uitzien:

1. Lente: Gewoon vanwege het aardbeienseizoen!
2. Herfst: De verschillende kleuren van de bomen zijn heel rustgevend en mooi.
3. Winter: Als het koud is, kan ik tenminste gewoon lagen blijven toevoegen om warm te blijven.
4. Zomer:


Of je nu smelt in de zomerhitte of ingepakt zit in de winterkou, er is altijd een reden om een ​​wenskaart te sturen! 

Terug naar blog

Koop wenskaarten

Ga naar shop